Fraaie vrouw in Breda

Gisteren bevond ik mij in een chique etablissement in Breda waar men lingerie verkoopt. Mijn wederhelft moest perse een nieuwe BH scoren. De aankoop kon beslist niet langer wachten, sprak ze overtuigend. Er was zelfs sprake van een absolute noodsituatie. Op zich vreemd, want haar garderobe puilt letterlijk uit van die niemendalletjes, maar dat geheel terzijde. Aangezien je als man tijdens het ritueel van het passen toch niets anders kunt doen dan je in je lot schikken en geduldig te wachten, gaf ik mijn ogen eens goed de kost. Wat moet je anders en je bent er toch!

winkel-final

Aan beide wanden hingen honderden BH’s, korsetten (met of zonder jarretels), broekjes (wel of juist niet doorschijnend), you name it. Zo aan te prijskaartjes te zien kon je voor slechts een paar honderd eurootjes prima slagen in deze fijne winkel. De verkoopster zag er ook niet beroerd uit. Stoer haar, vlotte babbel, lekker parfum en gekleed in o.a. een strakke latex broek en een vlotte trui. Niks mis mee. En daar zit je dan tussen al dat zinnenprikkelende textiel. Het zal wel aan de aanwezige feromonen in het parfum van de verkoopster hebben gelegen, of aan haar latex pantalon en de hoge hakken – sowieso voor mannen een bloedlinke combi – toen het onvermijdelijke gebeurde: ik zag een paar meter van me af zomaar een schaars geklede vrouw zitten.

Ondanks haar frêle bouw, was ze zonder meer aantrekkelijk. Ze had ook hele mooie ogen. Ik moest en zou een portretfoto van haar maken en dit was mijn kans, aangezien de dames bij de pashokjes over de juiste maat en kleur van de BH toch in overleg waren. In zo’n situatie moet je altijd snel handelen. Toestemming vragen was niet eens nodig, want de fraaie dame zei helemaal niets en wie zwijgt stemt toe. Snel maakte ik een foto van haar mooie gezicht. Missie geslaagd. En zo trokken we allebei tevreden huiswaarts. Mijn wederhelft met een nieuwe BH (ondanks 50% korting toch nog een dikke 70 euro!) en ik met een stiekem gemaakte portretfoto van een fraaie vrouw. En die foto was gratis. Life is good.

model

foto’s & tekst © Leo de Jager

 

 

 

Over leodejagerblog

Photographer, painter, musician, blogger
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Fraaie vrouw in Breda

  1. Daniela zegt:

    hihi…daar word ik bijna jaloers van, maar het is genieten met zo een fantasievolle vent. Pracht foto’s as usual.

Dank voor uw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.