Het Terras is Open

IMG_3530 OBC vergadering terras

De vaste ontmoetingsplaats van het OBC (aka Oosterhouts Bloggers Collectief) is ‘De Huiskamer’ op winkelcentrum Zuiderhout in de wijk Oosterheide. Deze week ging voor het eerst het terras open, nadat filliaalchef Lenie van Boven de benodigde papieren van de Gemeente Oosterhout had ontvangen. Op dit terras komt het OBC met enige regelmaat bij elkaar om te praten over de lokale politiek, de wereldproblemen, persoonlijke perikelen & ongemakken etc. Bij slecht weer duiken we naar binnen waar het allemaal begonnen is en ook super gezellig is.

IMG_3527 heer springer terras

Wij zorgen er wel voor dat wij tijdens bijeenkomsten voorzien zijn van vrouwelijk gezelschap [zie bovenste foto en met dank aan modehuis Inez]. Want zonder vrouwelijk gezelschap is de balans weg en lopen discussies al snel uit de hand. Dat willen wij zien te voorkomen want aangezien een van onze bloggers, de heer Eugene Springer [de man met de zonnebril] én ondergetekende, beide een kort lontje én een karate verleden hebben, lopen discussies al snel uit de hand. En voor je het weet vliegen de stoelen en tafels over het terras, en dat willen we niet. Dus de dame [jurkje slechts 49,99 euro volgens het prijskaartje] en de aanwezigheid van onze huisfilosoof, schrijver, dichter en blogger Walther Ligtvoet [links op de bovenste foto], zorgen voor de balans en een aangename sfeer.

Resumé: Als u in de buurt bent van Winkelcentrum Zuiderhout, kom gerust eens langs bij De Huiskamer. De koffie en de koekjes smaken hier goed. En ze verkopen ook brood. En als u geluk heeft, komt u wellicht ons van het OBC tegen op het terras. Wij delen graag handtekeningen uit. Ook leuk!

Over leodejagerblog

Photographer, painter, musician, blogger
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Het Terras is Open

  1. anita zegt:

    Wanneer komen de t shirts?

  2. Rob Alberts zegt:

    Ik lees te laat.
    Het is nu natter weer.

    Regenachtige groet,

Dank voor uw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.